Translate

2023. január 21., szombat

Addj türelmet, most azonnal

 Addj türelmet, most azonnal olvasom az NFA linkben.

Amikor az ember keresi a fájdalom enyítését, és nap-nap után azzal szembesül, hogy képtelen a munkáját elvégezni, igen türelmetlen lesz. Ismerűsök jobbnál-jobbtanácsokkal próbálják ellátni, orvosok pedig morózusan kutakodnak. Már megint egy nyűgös frusztrált beteg, aki már több órája is vár a rendelő várójában, mert be kell jutnia az orvoshoz, hogy keresse mondja meg az orvos, aki minimum 6 évet tanult az egyetemen és szakosodott valamilyen irányba. Toporogsz a rendelő ajtajában. És már sokadszor mondod el, és megint egy új orvosnak, hogy mit érzel mik a tüneteid. És hogy ki küldött vagy az előző vizsgálaton valaki mit mondott.

Miért is mondom azt hogy a javulást nehéz észrevenni pedig igyekszem javulást keresni. 
Azt írja a cikk, hogy mondjuk a bélgázosodás csökkent-e. Gondolkodtam is hogy mire észrevenném, hogy kevesebb a bélgáz, tuti hogy újra növekszik. Mire észrevenném, hogy nem fáj valamelyik izületem, azon nyomban belenyilal. Tehát nem beszélhetünk valami boldog percekről. Ráadásul az izomgörcsök is újra megérkeztek. 

Kevesebb a magnéziumszintem, a dokinak mondom a hasmenést, de erre csak az a válasza: felszívódási zavar, de neki kellene ajánlania a magnézium injekciót. Igen vagy nem? Nekem kellene mondanom, hogy kérek magnézium injekciót? 

Így nem is mondom neki, csak felíratom a szokásos gyógyszereket. Látni sem akarom. De ne válogassak, mert mások rosszabb helyzetben vannak. Nekem itt Pesten a közelemben van minden: orvos, ügyelet, szakrendelő kórház, patika, posta. Nem sorolom. 

Tehát már tuti, hogy a tudomány mai állása szerint a fibromyalgia gyógyíthatatlan betegség és csak a tüneteket lehet enyhíteni. Kicsit fáj, nagyon fáj kicsit görcsől jaj de görcsöl.

Valamint semmin se bosszankodjak.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...