Translate

2022. május 7., szombat

Mi ez? Depresszió?

 Régebben is töröltem ismerősöket a facebookon, most a twitterről töröltem magam. Nem igazán érdekelt, a twitter. 
Ám fotós pályafutásomat be is fejeztem ezennel. Így azt éreztem, hogy az általam készített fotókat törlöm a facebookról. Olyan albumokat amik rendezvényeken készültek. Fájdalmas nézegetni őket. Főleg azután nehéz nézegetni, amióta Setét Jenő ehunyt. Ezután megérett bennem a gondolat. Albumokat törölni. Ám a face ezt nem nagyon szívlelte, többször jelezte hogy túl sűrűn használom a törlés funkciót. Úgyhogy lassabban törlök de haladok. 
A facen már csak 23 ismerős maradt. Nem kell több a családom és még pár személy, akik még jelentenek valamit számomra. 
Ha mindened fáj, és sokat fekszel, a gyógyszerek is erre kényszerítenek az nem feltétlen depresszió. Ja akkor kezdek "megőrülni" amikor beveszem az izomlazítót. Bal szememben idegentest érzet és egyre erősebb. 

Sirdalud "A fájdalmas izomgörcsök kezelésére előírt kisebb adagok alkalmazása esetén, az előforduló mellékhatások általában enyhék és rendszerint átmenetiek, mint pl. aluszékonyság, szédülés, fáradékonyság, szájszárazság, hányinger, gyomorpanaszok, átmeneti szérum transzamináz-szint emelkedés, kismértékű vérnyomásesés.

Valamint a Pragiola is 

Neurológiai eredetű izomtónus fokozódás kezelésére előírt nagyobb napi adagok alkalmazása esetén az említett mellékhatások gyakrabban és kifejezettebben jelentkezhetnek, bár csak ritkán fordul elő, hogy mellékhatások miatt a Sirdalud alkalmazását meg kell szakítani.

Felléphet továbbá izomgyengeség, alvászavar, hallucináció, vérnyomás- és pulzusszám csökkenés. Igen ritkán akut májgyulladásról és májelégtelenségről is érkezett bejelentés. Amennyiben tisztázatlan eredetű hányinger, súlyvesztés, súlyos fokú fáradékonyság jeleit tapasztalná, haladéktalanul forduljon kezelőorvosához."

Lényegében tökmindegy miért vagyok aluszékony a fájdalom egyébkéntis padlóra küld. Teljes KO.
Nem beszélve a választás 2022 kimenetelétől is nehezen állok talpra. Mint devizában eladósodott házát elvesztő, reménykedésem abban, hogy új kormány esetén kártalanításban lenne részem. Azaz Alapítványom kuratóriumi tagja ezen dolgozott már 13 éve. Saját kárán tanulta meg és vezette évek óta hogyan bírkózik meg a bírósággal a versenyhivatalall a kúriával. Márciusban amikor nálam járt, kérdeztem a véleményét, hogy mit gondol nyerhet-e a mostani ellenzék a nagy összefogós stratégiával. Akkor titkon reménykedett, de tudta nincs, nem lesz győzelem. Mégis meglepett hogy ő is kicsit kivonult a facebookról. Nyalogatjuk sebeinket. 

Választás előtti utolsó könyve az parlamenti pártok felszólalásai devizások érdekei mentén. 2008-tól. Csináltatott ebből könyvet, csináltatott képeslapot és várta, hogy devizás ismerősei majd rendelnek belőle tőle. Meglepett a legnagyobb tétele a bélyeg a képeslapokra kb 46 000.- 
Persze hogy csalódtunk, hogy ilyen nincs a regnáló párt+párt immár negyedik kétharmados többségben lesz kormányon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...