Translate

2021. december 5., vasárnap

Ami nem ől meg, az megerősít

 A pszichiáteremnek elmondtam, hogy nagyon haragszom a neurológusra, mert MRI-re nem adott beutalót és magánban kellett megcsináltatnom. Mik a veszélyei egy fel nem fedezett érelmeszesedésnek? 
Mondjuk az agyban a stroke. Mivel most csak az agyat és a nyaki eret vizsgáltattam, nem beszélhetek a szív a vese vagy  a lábban előfordulható érelmeszesedésről.
Haragszom szüleimre, mert a rám rakott gyermekkori terheket ők okozták. Apám alkoholizálása, a válás, a költözés, öcsémtől elválasztás, mind olyan stresszel járt ami akkor talán úgy tünt megerősít, de az évek alatt a férjhez menés, a gyemek elvesztése a válás majd 5 gyermek születése a lelki bántalmazótól a kimenekülés végül a sok teher megroppantott. Viszont látva az orvosok tehetetlenségét, az állapotomat nem javítják, de inkább csak rontják. Ráadásul itt van ez a nyavajás covid is. Na meg anyám aki az idősotthonban él májusban lesz 3 éve, rüh fertőzéssel küzd és nekem panaszkodik, de én ne tegyek semmit, ne telefonáljak, ne írjak emailt mert akkor az neki lesz rossz. Persze meghallgatom a panaszáradatát, ühüm ühüm... próbálom törölni. Oldja meg maga. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...