Translate

2021. január 31., vasárnap

#fibromyalgia veszteség 3

 Fájdalmammal rohangáltam orvosokhoz, gyógyszereket írtak fel, amik bevétele után hasmenésem lett. Közösségbe nem mehetek folyamatos bélgáz képződés miatt. Nagyon frusztráló úgy körbe ülni és másokkal beszélgetni, ha beleimben egyre lufibb a helyzet. 
Irritábilis bélszindróma.
Izomlázszerű fájdalmaimra hiába a megszokott fájdalomcsillapító. Ekkor még a Déri Miksa utcai lakásban lakunk.
Házi orvosunk az első lakáshoz tartozó orvos. Hozzá megyek. 
Kedves doki Taki doki. nem tudom melyik a fő vagy mellékállása, altató orvos valahol máshol. Viszem a papírt amit ad a reumatológus. Ő büszkén mutatja telefonjával beszkenneli a papírt pedig visszaadja. Olvasatlanul.
Minek is olvasná el mit írt egy szakorvos. Mutatom neki a lap alján a javaslatot, kéne ide-oda beutaló ilyen-olyan vizsgálat. 
Persze mindenhova időpontot kell kérni telefonon, ahhoz az időponthoz kell aktualizálni a beutalót. 
Már ehhez is rutinom van előbb szakorvos időpont aztán a háziorvostól a beutaló. Komolyan én döntöm el kihez akarok menni? Magam olvasgatom a vérvétel eredményét és aszerint jutok el arra a döntésre, hogy milyen szakorvos lenne jó. 
És düh nem csitul, a fájdalmam nem csitul. Takarítok egy lépcsőházat 3 emelet, lift nincs. Fel kell mosni a 3 emeletet a függőfolyosókat. A közös képviselő még azt akarná, hogy az emberi ürüléket is takarítsam el az úttestről. 
Ferike nincs az MSZP irodába, ő rendszeresen slaggal lemosta az úttestet. Készítettem is fotót a tiszta utcaszakaszról. Másnap újra ott barnállott az emberi ürülék. A kutyások legalább összeszedik a kutyapiszkot. A dühöm nő a fájdalmam nő. 
Sok-sok orvos-beteg kapcsolat, de nem mondanak mást, járjak úszni, nappali kórház is van. Beutalnak nyár van, menjek. Huzat van a kórházban. Nem kérek masszőrt mert a nyakam izmai be fognak görcsölni. Medence fürdőruha torna a vízben. Pénteken már fáj a mandulám. Mivel kórházban vagyok felvéve nem mehetek a háziorvoshoz, a kórházban meg nem adnak antibiotikumot. 
Kérek, kiiratkozok adják ide a zárójelentést oszt jó napot. Nagyon nagyon dühös vagyok. Alig várom a hétfőt az orvosom ír antibiotikumot, tudja hogy penicillinre allergiám van. 
Szóval a kórházi cirkuszt kihagyhattam volna. Csiribí-csiribá nem kell mert a fájdalmam nem csillapszik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...