Translate

2021. január 31., vasárnap

#fibromyalgia új albérlet

 A Déri Miksa utcai lakás tulajdonosa emelte a lakbért és megemlíti, hogy jövőre akar valamit kezdeni a lakással. Vagy fizetek havi 200 000.-ot vagy költözzek el. 
Tudja, hogy airbnb kiadással több lenne a bevétele. 
Hát jól van. Én épp a Gerincgyógyászatiban ülök várva a doktornőre aki állítólag foglalkozik fájdalommal. 
Csörög a telefonom HZS a tulaj hív, hogy március tudod Icám majd költöznötök kell. És jön fel a görcs a torkom felé. Levegő lélegez, levegő. Meg sem várom a rendelés elinduljon. 
Hazaérve számítógép keresgélés másik albérlet után. Végre valahol levitték a havi díjat 170 000-ről
150 000.-re, telefon, megnézzük Dóra lányommal. Bérleti szerződés átnézése, javítások ez is egy kft olasz a tulaj. Anyámat hívom, össze kell szedni azonnal 450 000.-ot. December 10 költözés.

Dohány utca állítólag csendes egyirányú forgalom, troli közlekedik. Jó lesz, bár a fűtésért felelős vízmelegítő kicsit beteg, elengedi a nyomást. Itt-ott csepegnek a radiátorok, a vízcső által látni a falon szivárgás jeleit. A parketta is kijár megsüllyedt néhol. 
Alig hogy beköltöztünk Dóra közli, hogy Kondival összeköltözik. Tünde is rendszeresen küld pénzt, az Amerikai Ház Alapítvány is még támogat. Mégis aggódok. Csilla még érettségi után szakol. Csak még a kicsit segítsétek, hogy felneveljem, hogy Ő is leérettségizzen tanuljon ki minimum egy szakmát és elmehessen dolgozni. Úgyhogy az elköltözött gyerekeim is rendszeresen utalnak pénzt.
4 éve élünk már a Dohány utcában.
Új háziorvost választottam. Miután a régi nem nézte meg a vérvétel eredményét, Csak a TSH magas de a glükóz is magas. Sok érték csillagos.
Az ORFI-ban ekkor már a diagnózis FIBROMYALGIA. Ennyi szedjem a Ludiomilt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...