Translate

2022. március 2., szerda

Gyógyszer, ami rátesz egy lapáttal a fájdalmaimra

 Mint kiderült a magas koleszterin szintre szedett koleszterincsökkentő gyógyszerről: okozhat ízületi fájdalmakat, izomfájdalmakat, memóriazavart.
Viszont ha nem szedem, akkor az érfalra tovább rakódnak le a rossz zsírok, ezzel útját állják a vérnek így trombózisok alakulhatnak kiValamint a koleszerincsökkentő gyógyszer megemelheti a vércukor szintet, tehát ne csodálkozzak, hogy a diéta mellett sem akar normális szintre csökkenni Ja hogy nem olvastam el a gyógyszerhez mellékelt használati utasítást és ülnék nyugton a valagamon, ehelyett zavarom az orvost hogy mindenem fáj tetőtől talpig, Ő meg keresteti más szakemberekkel, hogy miért fáj mindenem?! 
Annyi, de annyi féle fajta gyógyszert szedtem az elmúlt 5 és fél évben, ha a káros mellékhatásait mind figyelembe vettem volna, nem is tudom m lenne. Sok gyógyszert a pajzsmirigy betegség miatt is ki lehetne zárni, vagy most akkor mi legyen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...