Translate

2021. november 17., szerda

Kiút a bántalmazó kapcsolatból

 Ez itt a kép helye!
A lelki és gazdasági
bántalmazásnak nincs
képe! 


Nem teszek fel képet, hiszen nem testi bántalmazás volt az a 19 évnyi együttélés, hanem a szavak az önbizalom leépítése. Szavakkal a "seggbe ruglak" a pénztárcám eltüntetése, a GyES- GyET a családi pótlék összege volt úgymond csak az enyém és a gyerekeké. Az Ő keresete a ki fizeti a révészt? Amikor már a gyerekek akkorák voltak, szerettem volna dolgozni menni. Kiröhögött. Ugyanmár hová vennének fel? A gyerekek kérték, hogy menjünk albérletbe, mert Ő a házból úgysem fog elmenni. Szavakkal már őket is bántalmazta. 
Akadt végül egy támogató, aki jóvóltából futotta albérletre. Sőt saját magam munkáltatója lettem. Budapesten igyekeztem munkát találni, másodállásokat. Ez már nem a szocializmus, ahol kötelező a munkát keresőt felvenni. 
Persze az adóssága is rám maradt, még 8 évig fizethetem a több millióra duzzadt hitelt. Ezért azt kell mondanom, hogy a gazdasági bántalmazás nem szünt meg. 3 500 000.- tartozás kell megfizetnem.
Nincs vér a pucájában, hogy elém álljon, bocsánatot kérjen a megnyomorított életemért. 6 éve küzdök a fájdalommal a lelki trauma miatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...