Translate

2021. november 16., kedd

A pszichiáteremnél

 

Kötelezően járnom kell pszichiáterhez. Még a nyáron megbeszéltük, hogy november 16-án találkozunk délben. Épp kész lett a szobája, hiszen állami támogatással felújítják a szakrendelőket. 
Meséltem neki neurológusomról, hogy nem adott beutalót MR vizsgálatra így kénytelen voltam fizetősre menni. Milyen jól tettem, hogy elmentem! Agyi ér és nyaki érelmeszesedés van. Erre szedjem tovább már emelt adagban az atorvastatint és az aspirin protektet a vérnyomáscsökkentőt. Elképedt, hogy fájdalomcsillapító ambulancián napi négy algopyrin szedését javasolták. Mi?! Meddig?! Örökre. Neki a Voltaren a javaslata egyéb összetevők: magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid, povidon K 30, cetil-alkohol, szacharóz. Épp a magnéziumtól óvakodnék. A gyógyszerekben lévő magnézium öszeadódva hasmenést okoz.

Meg kell értenie, hogy nyakló nélkül nem szedhetek be akármilyen gyógyszert. A lényeg, hogy még találkozunk 2022.02.08-án 11 órakor, csak akkor ad papírt az állapotváltozáshoz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...