Translate

2021. május 5., szerda

ENFA kérdőív

 https://pae-eu.eu/the-pain-alliance-europe-2021-diagnostics-and-treatment-survey-is-now-available-please-complete-it/?fbclid=IwAR3aSWXk6uxIsxyAf_7WzNBM4neuvJBVUsSUaHrCUzOdX34v7W2tIM_SGNo

Nem beszélek idegen nyelveket, így most nem állhatok neki a kérdőív kitőltésének.
C2-es megváltozott munaképességű vagyok nem rehabilitálható de az ellátás összege a leszázalékolás kezdetéhez az azt megelőző év kereset átlaga. 


Véglegesítettek, de a minimum összegen, viszont tavaly sem kerestem elég pénzt hogy ezen az ellátási összegen javítani lehetne.
Tehát visszakérdetem az Időszakos Felülvizsgálatok Osztálya Válaszolt, hogy persze kérhetem a felülvizsgálatot de ahhoz megint pár orvos meglátogatása kellett volna, ám a covid járvány miatt orvos csak telefonon volt elérhető gyógyszerfelírás miat. Személyesen még a háziorvosomat sem láttam. 

Most akkor jövőre talán megpróbálok úgy igyekezni, ha a covid járvány elül és nagyon sokan beoltatták magukat és helyre állnak a szakrendelések és ha a jövedelmem emelkedhet a garantált bérminimum szintjéig. Mert az Alapítvány most nem hogy a béremet, de a bérhez társuló adókat sem tudná kifizetni. Nem nyert pályázaton, nem jár a gazdaságvédelmi alapból támogatás. 
Adakozók is a covid járvány megszenvedői. 

Tehát kell új béralap, kellenek az orvosoktől a leletek, bár a fibromyalgia nem gyógyítható, a gyógyszerekkel elnyomható, mindez egy -hető, -ható. raggal. Mert tegnap nagyon fájt a lábam a lábfejem a talpam. Krónikus fájdalom. a dalom. 
6 nap múlva kezdünk 29. Fibromyalgia Világnap



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...