Translate

2021. február 20., szombat

Magyar betegegyesületek

 Van a Magyar Reumatológusok egyesülete, és náluk található lista a betegségekkel foglakozó civil szervezetek elérhetősége. Az ENFA linket küld ízületbetegségek de hát ugyanoda van bejegyezve. Én nem ezt szerettem volna.
Az ENFA-nak épp azt írtam meg, hogy a fájdalom mint jelzőrendszer épp azért nem működik, mert az orvos azt mondja: Maga fibromyalgia betegséggel küzd, nem gondolom, hogy minden évben szükséges lenne hasi ultrahang. 2-3-5 éve voltak nyaki ultrahang, koponya CT a kezdetben egyszer volt vese-máj-hasnyálmirigy ultrahang. Viszont nagyon sok gyógyszert szedettek velem, amik azután esetleg szervkárosodáshoz vezettek. 
Attól, hogy sajognak az ízületeim de nincs reumafaktor ami azt mutatná, hogy antitest képződne és ezért fájnának az ízületek. Bal kezem hüvelyujjánál mintha meg lett volna terhelve, de hát nem! Nem játszok videó játékot, tehát nincs ínhüvely gyulladásom. Mégis fáj. Fájnak a lábfejeim, mintha satuval szorítanám a cipő helyett. Tehát mit is akarok?

Mit is akarok! Normális orvosi ellátást. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elkísérjelek?

 Vasárnap délután van. Kicsi lányom beszél, hogy el kellene még menni egy boltba, mert ötnapozik és még kellene ez meg az. Elkísérjelek? Ez ...